Veliku zahvalnost dugujemo donatorima i sponzorima koji su omogućili realizaciju naših brojnih ronilačkih eko akcija. Njihova velikodušna financijska podrška bila je ključna za uspjeh naših projekata usmjerenih na očuvanje morskog ekosustava.

Zahvaljujući njihovim donacijama, uspjeli smo provesti brojne akcije čišćenja podmorja i organizirati edukativne radionice. Njihov doprinos ne samo da je pomogao u očuvanju morskog života, već je i značajno doprinio podizanju svijesti o važnosti zaštite okoliša među lokalnim zajednicama.

Rezultati naših zajedničkih napora već su vidljivi. Uklonjene su tone otpada iz mora, očišćene su mnoge plaže i zaštićene morske lokacije, a očuvana je i bioraznolikost naših podvodnih staništa.

Zajedno možemo postići još mnogo toga i osigurati bolju budućnost za naš planet!

Restoran Ban za van nudi azijska jela u pripremi kineskog profesionalnog kuhara Bana. Pored hrane, u restoranu se organiziraju razne aktivnosti u svrhu upoznavanje azijsku kulturu (kulinarske radionice, konverzacije, kušanje čajeva i dr.)

Firma Bilić-Erić Security je specijalizirana za pružanje usluga sigurnosne zaštite. Njihove usluge obuhvaćaju osiguranje objekata, događaja i osoba, kao i nadzor i zaštitu imovine. Osim toga, nude i usluge savjetovanja o sigurnosti te instalaciju i održavanje sigurnosnih sustava poput videonadzora, alarmnih sustava i kontrola pristupa. Cilj im je osigurati sigurno okruženje za svoje klijente i njihovu imovinu, pružajući profesionalne i pouzdane usluge sigurnosne zaštite.

Mi smo tehnološka tvrtka čije se poslovanje temelji na vjerovanju da tvrtke moraju činiti više od čistog stvaranja profita. Moraju raditi na tome da svijet postane bolje mjesto. Naši napori u području ljudskih prava, digitalne ravnopravnosti i borbe protiv klimatskih promjena dokazuju da radimo sve što je u našoj moći da bismo to i ostvarili. Temeljem više od 80 godina aktivnosti koje dokazuju naše namjere zamišljamo svijet u kojem inovacije doprinose čovječanstvu na nevjerojatan način.
Naša je tehnologija, koja obuhvaća proizvode i usluge za osobne sustave, pisače i rješenja za 3D ispis, stvorena da potakne taj svrhovit napredak.
Znamo da velike ideje mogu doći od bilo koga, na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme.
Dovoljna je samo jedna da promijeni svijet.

Jack Daniel’s je renomirana destilerija s dugom tradicijom, globalno je priznata kao jedan od vodećih proizvođača visoko kvalitetnog viskija. 

“Jack Daniel’s Make It Count” je globalna kampanja osmišljena kako bi potaknula ljude da maksimalno iskoriste svaki trenutak i žive život punim plućima. Poruka kampanje je usklađena s dugogodišnjom tradicijom i vrijednostima brenda Jack Daniel’s, koje uključuju autentičnost, kvalitetu i uživanje u životu.

MacGregor is a leader in sustainable maritime cargo and load handling with a strong portfolio of products, services and solutions, all designed to perform with the sea. Shipbuilders, shipowners and operators are able to optimise the lifetime profitability, safety, reliability and environmental sustainability of their operations by working in close cooperation with MacGregor.
MacGregor is part of Cargotec. Cargotec’s (Nasdaq Helsinki: CGCBV) sales in 2023 totalled approximately EUR 4.6 billion and it employs around 11,300 people worldwide.

Njuškalo je vodeća online platforma za oglašavanje i kupoprodaju u Hrvatskoj. Omogućava korisnicima da jednostavno postavljaju i pregledavaju oglase za raznovrsne proizvode i usluge, uključujući nekretnine, vozila, elektroniku, namještaj i poslove. Platforma povezuje kupce i prodavače te olakšava trgovanje putem interneta.

Terrakom je tvrtka koja pruža telekomunikacijske usluge, uključujući širokopojasni internet, digitalnu televiziju, fiksnu i mobilnu telefoniju. Također, nudi integrirana rješenja za poslovne korisnike, kao što su VPN usluge, hosting i cloud usluge. Fokusirani su na pružanje pouzdanih i kvalitetnih telekomunikacijskih usluga za privatne i poslovne korisnike.

Osnovna djelatnost tvrtke su knjigovodstveni i računovodstveni poslovi. Pravovremen i kompetentan savjet uštedjet će vaše vrijeme i novac, a knjigovodstvo prilagođeno vašim potrebama konstantno će pratiti vaš poslovni napredak.
Vita knjigovodstvo d.o.o. zapošljava 7 radnika visoke i srednje stručne spreme ekonomskog smjera. Profesionalan pristup poslu i uspješan timski rad, obrazovanje i iskustvo garancije su kvalitete naših usluga.

Share This