prev next
  • Povećaj font
  • Osnovni font
  • Smanji font
  • Layout: 2 Left columns + Mainbody
  • Layout: Mainbody + 2 Right columns

Društvo za podvodne sportove Zagreb

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u ronjenju na dah – dinamika

E-mail Ispis PDF

U Zagrebu je 29. svibnja 2010. održano 8. Otvoreno prvenstvo Hrvatske u ronjenju na dah u disciplini dinamika prema pravilima asocijacije CMAS. Dinamika je bazenska disciplina u kojoj ronilac u jednom dahu pokušava preroniti što veću udaljenost. Na natjecanju su sudjelovali natjecatelji i natjecateljice iz šest hrvatskih klubova – iz Zagreba, Splita, Siska i Osijeka.

Na ovom su se natjecanju natjecatelji borili za norme za ulazak u reprezentaciju za Europsko prvenstvo u ronjenju na dah koje će se početkom listopada održati na španjolskom otoku Tenerife. Za žene norma je iznosila 150m, a za muškarce 167 preronjenih metara duljine.

Više...
 

Klupsko 22. 05. 2010.

E-mail Ispis PDF
Klupsko

Klupsko prvenstvo u podvodnom ribolovu održati će se 22. 05. 2010. u Mulinama na otoku Ugljanu.

Rok za prijave:
Molimo sve zainteresirane da se jave do 12. 05. 2010. radi organizacije barkariola i dodatnih informacija.

Napomena:
Obavezan liječnički pregled!
Naša preporuka dr. Kovačević (molimo uz prethodnu najavu na mob. 091/ 2018 581)

Kontakt osoba: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript (095/8785 648)


2. Memorijalni kup "Igor Semenov"

Ove godine uz klupsko natjecanje u podvodnom ribolovu održati će se 2. Memorijalni kup "Igor Semenov" u znak sjećanja na čovjeka koji je volio more.

 

Mad Cup 2010. - Maribor

E-mail Ispis PDF

U Mariboru je 05. i 06. ožujka 2010. održano natjecanje u ronjenju na dah u bazenskim disciplinama prema AIDA pravilima pod imenom Mad Cup 2010. Bilo je to međunarodno natjecanje sa statusom svjetskog rekorda, što znači da je organizator natjecanja omogućio propisane uvjete za mogućnost obaranja svjetskog rekorda.

Natjecanje je okupilo 40 natjecatelja i natjecateljica iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Austrije, Češke i Slovačke, a odvijalo se u tri discipline: statika (zadržavanje daha u mirovanju), dinamika (ronjenje na dah u daljinu s perajom) i dinamika bez peraja (ronjenje na dah u daljinu bez peraja).

Više...
 

5. Submania kup

E-mail Ispis PDF

Već petu godinu za redom, u Zagrebu je 14. studenog 2009. održano natjecanje u ronjenju na dah u bazenskim disciplinama prema AIDA pravilima pod imenom 5. Submania apnea kup, a u organizaciji RK Submania i Zagrebačkog ronilačkog saveza. Za razliku od prijašnjih godina, natjecanje je bilo višeg ranga jer je prijavljeno kao međunarodno natjecanje s „world record“ statusom što znači da je organizator omogućio prisustvo sudaca najvišeg ranga, anti-dopping kontrole i ostalih uvjeta, a radi mogućnosti postavljanja novog svjetskog rekorda. Naime, Goran Čolak za ovo je natjecanje pripremao obaranje svjetskog rekorda u disciplini dinamika, što bi ujedno bio i prvi AIDA svjetski rekord u Hrvatskoj.

Više...
 

Klupsko 23. 05. 2009.

E-mail Ispis PDF
Dozvola

Klupsko prvenstvo u podvodnom ribolovu održati će se 23. 05. 2009. u Mulinama na otoku Ugljanu.

Molimo sve zainteresirane da se što prije jave radi organizacije barkariola i dodatnih informacija.

Kontakt osoba: Slaven Čubrić

Kontakt za smještaj: Luka Zupčić (095/ 8380 352)

Napomena:
Obavezan liječnički pregled!
Naša preporuka dr. Kovačević (molimo uz prethodnu najavu na mob. 091/ 2018 581)


1. Memorijalni kup "Igor Semenov"

Ove godine uz klupsko natjecanje u podvodnom ribolovu održati će se 1. Memorijalni kup "Igor Semenov" u znak sjećanja na čovjeka koji je volio more.

 
Više članaka...
Stranica 3 od 5